Op zondag 06 oktober 2013 hadden we onze 7e kennelreünie. Door omstandigheden een beetje later dan andere jaren, waardoor de datum het in het jachtseizoen viel. Maar ons hoor je alvast niet klagen... de weergoden waren ons meer dan goed gezind....dubbelklik op de witte balk voor het volledige verslag en foto's 

 

Zoals alle jaren werden alle Livinusbos - hondjes uitgenodigd om gezellig bijeen te komen. Een lekkere kop koffie of iets fris met een gebakje ...meer moet dat niet zijn Van al onze nestjes ; van het F-nest tot het M-nest was er minstens 1 hondje aanwezig en dat doet ons zo veel plezier !! Onze "grote pupjes" kunnen knuffelen, kroelen ...een grote lebber krijgen ... geweldig gewoon. Daarvoor doen we dit ! 

Onze lokatie was ook dit jaar Zottegem.
Op de mooi verzorgde terreinen werd een goed ondersteunde jachtinitiatie gegeven door Geert en Linda. Geert geeft zelf les bij de jachthondenschool JAC Orion in Oudenaarde. Gehoorzaamheid, basisoefeningen van een jachtles, sleepspoortje,kennismaking met wild, steadyness, schotvastheid .....alles zat er in .

 

En iets waar we toch heel erg fier op zijn... van alle honden die aan de jachtinitiatie deelnamen was er geen enkel schotschuw !!
We kregen leuke complimentjes over de kwaliteit van de honden die de initiatie hebben meegevolgd.

Achteraf zagen we dat de baasjes heel voldaan van het veld kwamen. Hopelijk zijn er ook dit jaar weer enkele mensen die effectief de stap zullen zetten naar een cursus jachtopleiding want daar hebben de Heidewachteltjes natuurlijk het meeste plezier in.

En een stevige wandeling ...dat moet je hen ook geen twee maal vragen. Ook dit jaar heeft Philip het weer voor elkaar gekregen een wandeling in elkaar te boxen van ongeveer 2.5 uur met heel veel groen en een tussenstop met verfrissing. De baasjes en hondjes hebben die nacht goed geslapen....
 

Dikke Merci voor al de mensen die er waren en natuurlijk ook voor de mensen die ons hierbij hebben geholpen !
Bedankt Geert en Linda voor de jachtinitiatie
Bedankt Naomi voor de mooie foto's (alle foto's staan in de Picasa webalbum)
Bedankt Filip voor het openhouden van de kantine
Bedankt Prins Petfoods voor de leuke verwenzakjes.

We hebben met volle teugen genoten...hopelijk jullie ook

Vele knuffels en tot volgend jaar !!!!!!!!!!